Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
Το 1981 η εταιρεία μας δημιούργησε το χρήσιμο βιβλίο ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ και έγινε αμέσως απαραίτητο σε κάθε Αυτοκινητιστή Εθνικών και Διεθνών μεταφορών, Διαμεταφορέα, Εκτελωνιστή, Επαγγελματία, Βιομήχανο, Βιοτέχνη, Aποθηκάριο κ.ά.

Για τα Αποθηκευτικά Κέντρα, Αποθήκες, Logistics που εξυπηρετούνται καθημερινά απο τον ΟΔΗΓΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ είναι το μαγικό βιβλίο. Τους δίνει τις λύσεις σε κάθε πρόβλημα μεταφοράς, αποθηκεύσεως, προωθήσεως και παραλαβής εμπορευμάτων εντός της Ελλάδος, με τους Εθνικούς Διαμεταφορείς και Πρακτορεία.

Αναλύει ποιές Εταιρείες μεταφέρουν από Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη σε 770 πόλεις, κωμοπόλεις, χωριά και περιοχές της Ελλάδος.

Επίσης μπορείτε να βρείτε τους Μεταφορείς που υπάρχουν σε κάθε πόλη της Ελλάδος με αλφαβητική σειρά. Για τους Διεθνείς Μεταφορείς που υπάρχουν στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και ολόκληρη την Ελλάδα, αναλύει ποιοί μεταφέρουν από την Ελλάδα προς και από ολόκληρο τον κόσμο με όλα τα μέσα μεταφοράς.

Το 2010 δημιουργεί το συνδρομητικό διαδικτυακό τόπο www.metafora.gr ο οποίος μεταφέρει τον έντυπο ΟΔΗΓΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ στο διαδίκτυο, στην Υπηρεσία των επαγγελματιών με καθημερινή ενημέρωση και στις αλλαγές των εταιρειών.
 
Σωστράτου 27, 117 43 Αθηνα
Τηλ.: 2109241818, 2109241811
Fax.: 2109233249
e-mail: info@metafora.gr
Είσοδος Μελών
Εγγραφή μέλους
Ξεχάσατε τον κωδικό;

Καταχώριση Επιχειρήσεως
http://www.drivakos.gr
http://www.superfast.com
Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή